nakne fitter lesbiske noveller

Hun måtte holde seg for munnen da hun nådde klimaks for å ikke skrike så de andre gjestene skulle høre oss. Da hun hadde fått sitt, snudde hun meg ned i høyet og slikket fitta mi. Gud, så godt det var! Jeg kjente jeg var på bristepunktet av kåthet etter å ha slikket henne til orgasme. Hun stakk to smale fingre inn i fitta mi mens hun så på meg.

Jeg smilte blygt tilbake. Så konsentrerte hun seg om det hun holdt på med. Hun fortsatte å slikke meg, og Det er lørdag kveld, og Trine har vært på byen. Hun er ute og sjekker om hun kan finne noen kjekke gutter på noen barer, men har enda ikke funnet noen hun kjenner hun hadde lyst på. Selv om hun alltid finner noen, så var denne dagen annerledes. For i dag er det ingen som vekket hennes interesse, om å spørre om de vil bli med henne hjem. Det hadde vært mange gutter ved henne som hadde prøvd å flørte men hadde ikke fått napp med henne.

Hun har lyst på noen, siden det var så lenge siden hun hadde fått seg noe, men ingen får henne tent denne gangen. Hun går ut av baren, og går forbi et homofilt utested. Der står hun ser på at to jenter står og tar på hverandre, mens tungene deres leker vilt i den våte munnen, med de røde leppene. Hun står en stund og ser på dem, og ser at de plutselig ser bort på henne og gir henne et blikk som viste at dem hadde lyst på henne. Hun kjenner med en gang at hun er nysgjerrig og vil følge etter dem, å se på hva som ville skje.

Hun går inn, og ser seg om. Det er fullt av jenter som står og kliner. Hun kjenner hun blir våt mellom beina og ser bort på en random jente som sitter ved et bord, helt alene. Jenta vinker henne inn til seg, og spør om hun vil sitte der. Trine setter seg ned, og spør om jenta vil ha noe å drikke. En tequila sier hun, mens hun blunker og lar tungen gli lett over den øverste, myke leppa. Trine sitter med beina i kryss, for at hun ikke skal ta på seg selv. Hun får bestilt drikke til seg selv og jenta.

Hei, jeg heter Stine forresten? Trine ser bort på Stine og smiler. Trine kjenner at hun blir varm i hele kroppen da en hånd ta på låret hennes, under bordet. Tankene går rundt og rundt inne i hode hennes nå. Trine vet ikke hva hun skal gjøre, om hun skal late som ingenting eller bli med på leken?

Trine blir med på leke, og stryker Stine på låret, og ser henne dypt inn i øynene hennes. Trine føler seg mer sikker nå, en noen sinne, og tar mer intenst på Stine. De ser hverandre inn i øynene og Stine hvisker at hun har lyst på Trine, nå. Trine bøyer seg over bordet, sånn at hun presser puppene sine med i bordplata, og kysser Stine dypt mens hun begynner å ta på Stine.

Stine og Trine sitter midt blant alle folkene på baren og tar på hverandre. Det kommer ei horete kledd dame bort og spør om hun kan vise dem noe, og de følger etter for å Lise hadde stadig studert den nye jenta i klassen mer en normalt. Og siden de begge gikk på videregående var de begge ganske voksne av seg. Lise var sikker på hva hun følte, og det å kunne slikke en deilig jentes fitte var det beste hun visste.

Kjenne de orgasmiske saftene fra kjønnet til en jente renne nedover munnen hennes. Kjenne de renne nedover halsen. Hun forestilte seg den pene jenta med langt blondt hår ned til skuldrene. De perfekte brystenne hennes som var godt plassert i den sorte BH-en med frynser på som syntes så vidt gjennom den hvite toppen hennes. De stramme blå olabuksene som ga rumpa hennes en perfekt form, ikke at den ikke hadde det fra før.

Hun drømte seg helt bort i tankene på hvordan fitta hennes så ut. Hvordan den ville passe mot leppene og tunga hennes. Hun slikket seg rundt munnen og lekte med tanken, helt til noen prikket henne på ryggen. Hun gikk stille tilbake i klasserommet og var heldig som hadde fått plass rett ved siden av denne jenta, eller at hun hadde fått plass ved siden av henne, siden hun begynte to uker etter skolestart.

Hun tittet på henne da hun snudde seg vekk, men passet på at ingen så at hun så på henne. Tenk å bare fått pult henne èn eneste gang. Bare èn gang i allefall. Tenkte hun mens hun forsiktig strøk seg selv mellom beina og kjente at hun var litt fuktig i skrittet og trakk hånden fort til seg da læreren kom inn. Utover skoledagen merket hun stadig at hun fikk mer kontakt med denne jenta.

Hun kom bort til henne i friminuttene og snakket litt med henne, og hun var faktisk veldig koselig også. For Lise var kanskje ikke den mest populære jenta. Hun ristet på hodet og prøvde å ta seg sammen og fikk famlet ut et takk. I det hun tok hånda hennes trakk Ania armen til Lise og hun merket at hun satt tett inntil henne. Alle hadde gått inn bortsett fra Ania og Lise som satt ved benken og kyssa.

Det var i juni og det hadde nettopp flyttet inn en ny jente i nabohuset sammen med kjæresten sin. De begge virket hyggelige og nikket og smilte til meg når de satte seg på den nesten nymalte verandaen sin. Jeg smilte hyggelig tilbake og lukket øynene mens sola varmet kroppen min. Til tross for at jeg hadde på meg bh og en kort shorts var det nesten for varmt å sitte ute. Jeg lå der med øynene lukket og fantaserte om den pene nabojenta.

Hun hadde en fin veltrent kropp og passe store pupper. Det lange blonde håret flagret i drømmen hennes. Selv var hun lesbisk, men siden nabojenta hadde en mann til kjæreste var det nok å holde seg til drømmen. Susanne skulle akkurat til å sette seg ned da det ringte på døren.

Hun fortet seg på med en singlett og gikk ut og åpnet døren og der sto den blonde jenta smilende. Hun kunne ikke tro det hun hørte. Hun hadde fantasert, selv fingret etter tanken på å slikke henne, og nå sto hun der og sa det til henne.

Susanne snudde seg og ble en smule paff da jenta tok tak i hodet og kyssa henne lenge og forsiktig på munnen. De gikk inn på rommet til Susanne og den blonde jenta la seg oppe på henne. Hun kjente hun ble våt av forspillet til Camilla. Hun fortsatte å kysse henne nedover og dro av henne shortsen og g-strengen og spredde beina hennes. Hun strøk henne forsiktig over fitta og gled to fingre inn i henne mens hun slikket fittesaften som randt i henne.

Hun stønnet enda høyere denne gangen. Hun hadde tydeligvis gjort dette før. Hun kjente hun ble våtere og våtere da hun slikka henne fortere og fortere. Det kriblet i kroppen og hun kjente hu skalv av kåthet. Camilla fikk henne til å komme gang på gang og hun heiv etter pusten da hun gled tunga inn i henne og strøk klitten hennes med tunga. Hun skalv som et aspeløv og hun kjente at hun ville stønne ut navnet hennes i det uendelige.

Vil bare starte med en liten kommentar. Jeg håper det var flere som leste den forrige novellen jeg skrev, enn de som kommenterte én var det vel. Men jeg tar selvfølgelig selvkritikk på at den ble altfor langt. Jeg har derfor prøvd å korte det ned litt med denne historien. Og uansett hva du måtte mene om den vil jeg gjerne høre fra deg. Håper at alle som leser kan legge igjen en liten kommentar nederst på siden. På den måten kan jeg lettere fortsette med det som er bra, og luke bort det som er dårlig.

Setter stor pris på meningen din! Men det er egentlig nok fra meg. Jeg tror det er bedre om jeg henviser deg til et lite, mørkt soverom. Hvor overnattingen til to unge blondiner foregår. Håper du setter like stor pris på det som de gjør. Det var fredag kveld, og lyset var slukket for et par timer siden på rommet til Ida. Ida, som hadde vært våken i noen minutter, lå og stirret i taket. Hun så ned på venninnen som lå der med lukkede øyne.

Hun strakte ut en arm og dyttet borti skulderen hennes til hun våknet. I tillegg måtte vi legge oss så tidlig på grunn av de dumme foreldrene mine. Men de lar meg ikke gjøre noe. Det er alltid tidlig i seng, gjøre lekser, raskt hjem fra skolen. Den eneste kjæresten jeg har hatt mistet jeg for et år siden på grunn av dem. Stille masse dumme spørsmål om ham og meg og sånn. Til slutt orket han bare ikke mer.

Som foreldrene våres aldri ville latt oss gjøre hvis de visste om det. Det er ikke akkurat sånn at jeg får lov til så mye heller. Tenkte du på noe spesielt eller? Hun dro tre fingre gjennom det lyset håret som var bleket litt ekstra av solen. Jeg gikk ut på ballkongen. Sola strakte seg sakte men sikkert over taket på nabo blokken. Det var bare noen minutter siden jeg hadde stått opp, og kaffekoppen var på plass. Plutselig ser jeg over i nabo blokken, og der står det ei jente. Jeg har stått og sett på henne en god stund.

Og plutselig kom et vindkast mot henne, og badekåpen åpner seg. Hun hadde fyldige pupper, jeg merker jeg blir litt små varm av å se på henne. Hun var deilig, jeg kunne sett på henne i timesvis, langt lyst hår, som var ned til puppene hennes. Det var deilig at den ene gangen jeg skulle stå opp klokken 5 om morgnen, så var hun der. Jeg vet ikke hvem det er, jeg går inn, må dusje for jeg må på møte med jobben om 2 timer. Nipplene står mens det kalde vannet renner nedover kroppen min. Fingrene mine klarer ikke å holde seg unna.

Jeg drar hånda nedover halsen min, videre ned til nipplene mine, stryker forsiktig over puppene og småklyper på nipplene mine.

Jeg blir så kåt av å tenke på den deilige jenta i naboblokka. Fingrene mine glir nedover magen mot musa. Jeg tirrer meg selv med det kalde vannet og en finger i sprekken. Åhhhh, så deilig, kroppen min varmer opp det kalde vannet så fort vannet treffer kroppen.

Fingrene mine finner klitten, masserer den rolig, og jeg klarer ikke å være stille. Pusten blir tyngre og tyngre, fantasiene blomstrer i hode mitt. Det er like før jeg kommer, men ble forstyrret av at noen banker på døra mi. Jeg kjapper meg ut av dusjen i bare håndkle, et håndkle som var akkurat litt for kort til å gjemme musa og puppene samtidig. Der står jenta jeg hadde stått og sett på i 15minutter, og tatt meg selv mens jeg har tenkt på henne. Jeg får ikke frem noe annet enn "hei" Hun var kledd i en politi uniform, og hun så virkelig lekker ut i den.

Hun presenterete seg som Maiken, og sa "jeg så du sto å så på meg i stad, så jeg tenkte jeg kunne komme bort å si hei". Dette gikk hun med på, og jeg satt på kaffen, unskyldte meg og sa jeg måtte dusje ferdig. Så jeg gikk inn i dusjen, jeg var fortsatt kåt, klitten min var så stor og ropte på litt berøring.

Det kunne den bare glemme, for jeg måtte kjappe meg. Tok shampoo i håret, dro hode bakover for å skylde det ut igjen. Plutselig kjenner jeg en hånd på puppen. Jeg blir skyvd mot veggen, hun kommer inn i dusjen, steller seg under dusj hode, jeg åpner øynene, og hun ser på meg. Hun er like kåt Jeg ligger over deg, med hodet på nivå med magen din. Vi har liggi og kysset lenge, kjent hvordan kåtheten har våknet i kroppene våre og latt nysgjerrige hender utforske lekent.

Det er år og dag siden jeg var med ei jente sist, selv om det har vært ofte i fantasien. Jeg kysser deg mykt på magen, langs hipsterkanten og nedover ett av lårene. Selvfølgelig inviterte jeg henne til å spise på nærmeste pizzasjappe. Praten gikk like lett som sist, og før vi gikk hver vår vei, var vi enige om at dersom hun og Ingrid trengte pikk, så kunne de låne min.

Vet ikke hvordan hun fikk tak i telefonnummeret mitt, men en sen fredagskveld tidlig på nyåret tikket det inn en melding på mobiltelefonen. Vi trenger pikk, adressen er Regnveien, vi er litt fulle, men vet hva vi gjør, kom så fort du kan. Ingen som er oppegående sender slike meldinger, så dette måtte være en spøk. Bente var reist til en venninne i en annen by, så jeg bestilte en taxi, kledde meg og dro. Begge damene var lett beruset, men ikke mer enn at de hadde full kontroll. Jeg ble plassert i en stol, servert et glass rødvin, og så ble jeg bare bedt om å vente på middagen.

Det skulle være både forrett, middag og dessert. I bakgrunnen summet en cd-spiller med god tallsmusikk. Jeg hadde planlagt å tilbringe kvelden alene, men gledet meg nå over at jeg hadde hyggelig selskap likevel.

Ingrid kom etter en stund inn til meg og sa at nå var forretten servert i spisestuen. På spisebordet, antrukket i kun bh og truse satt Unni og sa at det var hun som var forretten. Jeg ble beordret til å tilfredsstille henne, i det minste gi henne minst en orgasme. Hun var flott å se på der hun satt på bordet. Jeg kjente at det ble trangt i buksene, men jeg beholdt dem likevel på da jeg bøyde meg ned for å snuse inn duften av kvinnekjønn.

Det duftet nydusjet og parfyme. Duften av parfyme kunne imidlertid ikke hindre meg i å kjenne den tydelige lukten av kåt kvinne.

Jeg dro forsiktig trusen av og konstaterte at her var det hårløst. Egentlig var det bare å gå rett på sak, og da jeg presset tungen inn mellom fitteleppene, kjente jeg en hoven og opphisset klitoris.

Hun stønnet lett da jeg slikket henne fra anus og helt frem til klitoris. Jeg bet forsiktig i fitteleppene samtidig som jeg strakk hendene mot brystene for å kjenne på og stryke over brystvortene. Hennes hender møtte mine, og hun hadde allerede selv fjernet bh-en. Jeg lot henne få kjærtegne brystene selv, og konsentrerte meg heller om fitte og anus.

Jeg strøk vekselvis den ene hånden så den andre hånden over rumpe, anus og fittelepper, samtidig som jeg bearbeidet klitoris med tungen. Unni stønnet, pustet fort og vred seg ekstatisk, og jeg kjente at det var like før orgasmen ville skylle gjennom henne. I det samme hun kom, hørte jeg en annen stemme som ropte at nå var middagen ferdig og servert på kjøkkenet. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet da jeg ble plassert med et bord og det ble servert biff.

Selv om biff er en av mine favoritter, så hadde jeg forestilt meg noe helt annet etter den forretten som ble servert. Både Unni og Ingrid satt passe lett påkledd, biffen og vinene smakte fortreffenlig, og damene var supre å være sammen med. Vi spiste skålte og lo. Det ble en skål for stripperen på fjellet, det ble en skål for forretten og det ble en skål for Bente som hadde latt å bli kjent med hverandre.

Vet ikke om jeg så langt denne kvelden hadde dårlig samvittighet i forhold til Bente, men jeg kjente et stikk da navnet hennes ble nevnt. Ingen av oss var fulle, men damene som hadde startet å drikke før jeg kom, var blitt ganske så unyanserte og småfrekke i snakket.

Unni gikk ut, men kom straks tilbake og stilte seg bak meg. Det er du som er desserten sa hun og la et mørkt skjerf for øynene mine. De spurte meg og jeg sa at det var ok med bind for øynene. Med en dame på hver side ble jeg ledet ned i kjelleren. Jeg ble bedt om å stå ganske stille med armene på skrå ut fra kroppen.

Jeg kvakk litt da jeg kjente et håndjern lukke seg rundt hvert håndledd, men jeg sto fortsatt i ro og ventet. Med ett strammet det til og armene ble dratt fra hverandre. Jeg hadde fortsatt bind for øynene, men jeg forsto at jeg ble spent fast i en slags ramme. I et øyeblikk følte jeg meg en smule fortapt.

Ingen visste hvor jeg var, ingen ville savne meg før om flere dager, og ikke kjente jeg de to damene særlig godt heller. Jeg fikk i tid til å tenke så lenge, for jeg kjente to hender som åpnet belte, knapper og smekk. Buksene falt til gulvet. Trusa ble trukket ned på knærne og jeg var i en tilstand av forventning og usikkerhet. Usikkerheten gjorde sitt utslag i at pikken hang rett ned. Nå er den ikke så liten i slapp tilstand, så jeg trengte ikke være flau for at de skulle synes den var for liten.

Trusa ble trukket helt ned og fjernet sammen med buksene samtidig med at det ble strammet reimer rundt anklene. Fire hender berørte meg samtidig; en hånd på hver skinke og en hånd på pungen mens den andre lukke seg rundt pikken og dro forhuden langt bakover.

Pikken svulmet til sin fulle størrelse og en varm munn lukket seg rundt pikkhodet. Det formelig gikk frysninger gjennom hele meg. Vissheten om at to damer ville anvende munn, hender og fitte på meg gjorde hver berøring nesten elektrisk. Dette ville ikke vare lenge, tenkte jeg, og det gjorde det heller ikke, for plutselig var begge vekk.

Det ble helt stille en liten stund før jeg hørte Ingrid be Unni om å slikke seg. De var ganske høylydte med det de holdt på med, så selv om jeg ikke kunne se noe som helst, ble jeg om mulig enda mer kåt av å høre det jeg gjerne ville sett.

De kom i orgasme begge to, det hørtes i hvert fall slik ut. Like etterpå lukket på nytt en munn seg over min stive pikk. Jeg rakk ikke utløsning før hun trakk seg bort. Hun reiste seg, strøk seg inntil kroppen min og bet meg i brystvortene før hun fjernet bindet. Det var Unni som hadde sugd meg sist, for rett imot meg på 5 meters avstand sto Ingrid helt naken.

Det vil si helt naken var hun ikke, for hun var påspendt en løspikk, den så helt ekte ut og var sånn normal i størrelsen.

Jeg smilte hyggelig tilbake og lukket øynene mens sola varmet kroppen min. Til tross for at jeg hadde på meg bh og en kort shorts var det nesten for varmt å sitte ute. Jeg lå der med øynene lukket og fantaserte om den pene nabojenta. Hun hadde en fin veltrent kropp og passe store pupper. Det lange blonde håret flagret i drømmen hennes. Selv var hun lesbisk, men siden nabojenta hadde en mann til kjæreste var det nok å holde seg til drømmen.

Susanne skulle akkurat til å sette seg ned da det ringte på døren. Hun fortet seg på med en singlett og gikk ut og åpnet døren og der sto den blonde jenta smilende. Hun kunne ikke tro det hun hørte. Hun hadde fantasert, selv fingret etter tanken på å slikke henne, og nå sto hun der og sa det til henne. Susanne snudde seg og ble en smule paff da jenta tok tak i hodet og kyssa henne lenge og forsiktig på munnen.

De gikk inn på rommet til Susanne og den blonde jenta la seg oppe på henne. Hun kjente hun ble våt av forspillet til Camilla. Hun fortsatte å kysse henne nedover og dro av henne shortsen og g-strengen og spredde beina hennes. Hun strøk henne forsiktig over fitta og gled to fingre inn i henne mens hun slikket fittesaften som randt i henne.

Hun stønnet enda høyere denne gangen. Hun hadde tydeligvis gjort dette før. Hun kjente hun ble våtere og våtere da hun slikka henne fortere og fortere. Det kriblet i kroppen og hun kjente hu skalv av kåthet. Camilla fikk henne til å komme gang på gang og hun heiv etter pusten da hun gled tunga inn i henne og strøk klitten hennes med tunga.

Hun skalv som et aspeløv og hun kjente at hun ville stønne ut navnet hennes i det uendelige. Vil bare starte med en liten kommentar. Jeg håper det var flere som leste den forrige novellen jeg skrev, enn de som kommenterte én var det vel.

Men jeg tar selvfølgelig selvkritikk på at den ble altfor langt. Jeg har derfor prøvd å korte det ned litt med denne historien. Og uansett hva du måtte mene om den vil jeg gjerne høre fra deg. Håper at alle som leser kan legge igjen en liten kommentar nederst på siden. På den måten kan jeg lettere fortsette med det som er bra, og luke bort det som er dårlig.

Setter stor pris på meningen din! Men det er egentlig nok fra meg. Jeg tror det er bedre om jeg henviser deg til et lite, mørkt soverom. Hvor overnattingen til to unge blondiner foregår. Håper du setter like stor pris på det som de gjør. Det var fredag kveld, og lyset var slukket for et par timer siden på rommet til Ida.

Ida, som hadde vært våken i noen minutter, lå og stirret i taket. Hun så ned på venninnen som lå der med lukkede øyne. Hun strakte ut en arm og dyttet borti skulderen hennes til hun våknet. I tillegg måtte vi legge oss så tidlig på grunn av de dumme foreldrene mine.

Men de lar meg ikke gjøre noe. Det er alltid tidlig i seng, gjøre lekser, raskt hjem fra skolen. Den eneste kjæresten jeg har hatt mistet jeg for et år siden på grunn av dem. Stille masse dumme spørsmål om ham og meg og sånn. Til slutt orket han bare ikke mer. Som foreldrene våres aldri ville latt oss gjøre hvis de visste om det. Det er ikke akkurat sånn at jeg får lov til så mye heller. Tenkte du på noe spesielt eller? Hun dro tre fingre gjennom det lyset håret som var bleket litt ekstra av solen.

Jeg gikk ut på ballkongen. Sola strakte seg sakte men sikkert over taket på nabo blokken. Det var bare noen minutter siden jeg hadde stått opp, og kaffekoppen var på plass. Plutselig ser jeg over i nabo blokken, og der står det ei jente. Jeg har stått og sett på henne en god stund. Og plutselig kom et vindkast mot henne, og badekåpen åpner seg. Hun hadde fyldige pupper, jeg merker jeg blir litt små varm av å se på henne.

Hun var deilig, jeg kunne sett på henne i timesvis, langt lyst hår, som var ned til puppene hennes. Det var deilig at den ene gangen jeg skulle stå opp klokken 5 om morgnen, så var hun der. Jeg vet ikke hvem det er, jeg går inn, må dusje for jeg må på møte med jobben om 2 timer.

Nipplene står mens det kalde vannet renner nedover kroppen min. Fingrene mine klarer ikke å holde seg unna. Jeg drar hånda nedover halsen min, videre ned til nipplene mine, stryker forsiktig over puppene og småklyper på nipplene mine. Jeg blir så kåt av å tenke på den deilige jenta i naboblokka.

Fingrene mine glir nedover magen mot musa. Jeg tirrer meg selv med det kalde vannet og en finger i sprekken. Åhhhh, så deilig, kroppen min varmer opp det kalde vannet så fort vannet treffer kroppen. Fingrene mine finner klitten, masserer den rolig, og jeg klarer ikke å være stille. Pusten blir tyngre og tyngre, fantasiene blomstrer i hode mitt. Det er like før jeg kommer, men ble forstyrret av at noen banker på døra mi.

Jeg kjapper meg ut av dusjen i bare håndkle, et håndkle som var akkurat litt for kort til å gjemme musa og puppene samtidig.

Der står jenta jeg hadde stått og sett på i 15minutter, og tatt meg selv mens jeg har tenkt på henne. Jeg får ikke frem noe annet enn "hei" Hun var kledd i en politi uniform, og hun så virkelig lekker ut i den. Hun presenterete seg som Maiken, og sa "jeg så du sto å så på meg i stad, så jeg tenkte jeg kunne komme bort å si hei".

Dette gikk hun med på, og jeg satt på kaffen, unskyldte meg og sa jeg måtte dusje ferdig. Så jeg gikk inn i dusjen, jeg var fortsatt kåt, klitten min var så stor og ropte på litt berøring. Det kunne den bare glemme, for jeg måtte kjappe meg. Tok shampoo i håret, dro hode bakover for å skylde det ut igjen. Plutselig kjenner jeg en hånd på puppen. Jeg blir skyvd mot veggen, hun kommer inn i dusjen, steller seg under dusj hode, jeg åpner øynene, og hun ser på meg.

Hun er like kåt Jeg ligger over deg, med hodet på nivå med magen din. Vi har liggi og kysset lenge, kjent hvordan kåtheten har våknet i kroppene våre og latt nysgjerrige hender utforske lekent. Det er år og dag siden jeg var med ei jente sist, selv om det har vært ofte i fantasien. Jeg kysser deg mykt på magen, langs hipsterkanten og nedover ett av lårene. Du sprer beina litt, ynker deg og løfter på underlivet som for å si at du ikke vil vente mer. Men jeg fortsetter, ned til kneet og så over på det andre hvor ferden går oppover igjen.

Sakte, sakte nærmer jeg meg deg, og jeg lirker et par fingre innunder linningen og drar av deg det siste, lille plagget. Duften av deg slår imot meg, og jeg kjenner det fryser på ryggen. Som jeg har fantasert om dette! Prøvende legger jeg leppene mot klitoris og smiler litt når du stønner høyt. Spisser tunga og lar den gli frem og tilbake i den våte sprekken, ennå sakte, ennå forsiktig.

Du smaker deilig, søtt og litt salt, akkurat som en kvinne skal smake. Du beveger deg mot meg, gnir musa mot munnen min og stønner i vellyst. Jeg presser munnen mot det deilige kjønnet ditt som er i ferd med å renne over av klare safter, ennå sakte, men mer intenst. Suger lett på knoppen din og legger to fingre mot åpningen. Presser de sakte inn og kjenner hvordan du klemmer om dem, hvor mykt, vått og varmt det er der inne.

Hendene dine legger seg på hver side av hodet mitt når jeg endelig finner det deiligste punktet og masserer med rolige bevegelser. Du hvisker, nesten klynker, om mer, og jeg suger hardere på knoppen din mens tunga visper hardt over og fingrene øker tempoet. Hendene dine holder meg hardere, som om du er redd for at jeg skal stoppe. Ingen grunn til bekymring, for dette er så deilig. Ett sted inni deg begynner en svak pulsering, og snart kniper du ukontrollert om fingrene mine mens kroppen din rister.

Lydene du lager er så sexy, og jeg kjenner det renner mellom mine egne bein. Så detter du litt sammen, andpusten, og jeg kjenner rykningene på innsiden, der fingrene mine rolig masserer til du puster normalt igjen. Vi bytter plass, og du kjenner smaken av deg selv når vi kysser. Hånden din masserer det ene brystet mitt sakte og krevende. Jeg gleder meg og vet at dette kommer til å bli like deilig for meg som det nettopp var for deg.

Jeg er på byen og ser ei jente. Hun har nydelig smil, glimt i øyet, og en utrolig sexy kropp. Jeg liker jenter med kvinnelige former, og det har hun her. Hun har også langt svart hår, og hun er populær blant både jentene og guttene. Vi er på dansegulvet, det er trangt og jeg dunker plutselig borti henne og søler selvfølgelig drinken min på henne..

Hun blir helt forfjamset, og deretter sint. Hun løper mot toalettet for å vaske det vekk. Da jeg entrer badet, står hun å skjeller og smeller og prøver så godt hun kan å vaske det vekk, men dengang ei. Jeg legger meg langflat og unnskylder så godt jeg kan, men hun er nå blitt rasende.

Jeg ber henne roe seg ned, og ber henne om å la meg overta vaskingen. Hun går med på dette, og jeg prøver så godt jeg kan å vaske vekk flekken, mens jeg lurer meg til å se på henne i speilet innimellom. Vi får plutselig øyekontakt, og hun smiler et merkelige smil mot meg. Jeg snur meg og ber om unnskyldning en gang til.

Plutselig snur hun helt om, og tar et godt tak i håret mitt. Hun drar meg med inn på det ene avlukket, og lukker døren bak seg. Jeg kjenner det velkjente suget i magen, og er spent på hva som kommer til å skje.. Hun presser meg ned på toalettet, og river av seg den flekkete kjolen. Der står hun, med den deiligste kroppen, iført svart stroppeløs BH, hipster og noen deilige svarte stay-ups.

Jeg blir helt sjokkert over det deilige synet, og hendene mine dras naturlig nok opp mot henne. Hun tar tak i dem, og plasserer dem godt på den perfekte, runde rumpa hennes. Hun setter seg overskrevs på meg og vi begynner å råkline. Hendene mine går løpsk over den deilige kroppen, mens tunga hennes er langt nede i halsen min.

Hun ber meg om å kle av henne, og uten å nøle gjør jeg det. De flotte puppene hennes kommer til syne sammen med den nybarberte og våte fitta hennes. Jeg blir helt paff av synet, og det merker hun. Hun slapper meg på kinnet, får meg ut av "tåken".

Da det går opp for meg hva som egentlig kommer til å skje, kjenner jeg at den naturlige delen av meg, konker ut.. Dominaen inni meg, er ikke lenger tilstede.. Det eneste jeg vil nå er å bli brukt av denne deilige jenta som har lyst på meg! Hun stiller seg opp mot døra, med rumpa mot meg, og bøyer seg ned.

Jeg får fritt innsyn til både fitte og rumpe, et syn som er deiligere enn noe annet. Hun ser bak på meg med et strengt blikk, og kommanderer meg til å slikke henne.

Jeg aker meg lengre frem på dolokket, og begynner å slikke henne. Begynner bak i rumpa, forsiktig rundt hullet, opp og ned, og deretter litt Vestfold er mer enn kysten 0 Lesbisk. Jentesex på låven 0 Lesbisk. Lørdag kveld 0 Lesbisk. RLE-Avbrekk 0 Lesbisk. Den nye nabojenta 0 Lesbisk.

Vet ikke om jeg så langt denne kvelden hadde dårlig samvittighet i forhold til Bente, men jeg kjente et stikk da navnet hennes ble nevnt. Ingen av oss var fulle, men damene som hadde startet å drikke før jeg kom, var blitt ganske så unyanserte og småfrekke i snakket. Unni gikk ut, men kom straks tilbake og stilte seg bak meg.

Det er du som er desserten sa hun og la et mørkt skjerf for øynene mine. De spurte meg og jeg sa at det var ok med bind for øynene. Med en dame på hver side ble jeg ledet ned i kjelleren. Jeg ble bedt om å stå ganske stille med armene på skrå ut fra kroppen. Jeg kvakk litt da jeg kjente et håndjern lukke seg rundt hvert håndledd, men jeg sto fortsatt i ro og ventet. Med ett strammet det til og armene ble dratt fra hverandre.

Jeg hadde fortsatt bind for øynene, men jeg forsto at jeg ble spent fast i en slags ramme. I et øyeblikk følte jeg meg en smule fortapt. Ingen visste hvor jeg var, ingen ville savne meg før om flere dager, og ikke kjente jeg de to damene særlig godt heller. Jeg fikk i tid til å tenke så lenge, for jeg kjente to hender som åpnet belte, knapper og smekk.

Buksene falt til gulvet. Trusa ble trukket ned på knærne og jeg var i en tilstand av forventning og usikkerhet. Usikkerheten gjorde sitt utslag i at pikken hang rett ned.

Nå er den ikke så liten i slapp tilstand, så jeg trengte ikke være flau for at de skulle synes den var for liten. Trusa ble trukket helt ned og fjernet sammen med buksene samtidig med at det ble strammet reimer rundt anklene.

Fire hender berørte meg samtidig; en hånd på hver skinke og en hånd på pungen mens den andre lukke seg rundt pikken og dro forhuden langt bakover. Pikken svulmet til sin fulle størrelse og en varm munn lukket seg rundt pikkhodet. Det formelig gikk frysninger gjennom hele meg. Vissheten om at to damer ville anvende munn, hender og fitte på meg gjorde hver berøring nesten elektrisk.

Dette ville ikke vare lenge, tenkte jeg, og det gjorde det heller ikke, for plutselig var begge vekk. Det ble helt stille en liten stund før jeg hørte Ingrid be Unni om å slikke seg.

De var ganske høylydte med det de holdt på med, så selv om jeg ikke kunne se noe som helst, ble jeg om mulig enda mer kåt av å høre det jeg gjerne ville sett.

De kom i orgasme begge to, det hørtes i hvert fall slik ut. Like etterpå lukket på nytt en munn seg over min stive pikk. Jeg rakk ikke utløsning før hun trakk seg bort. Hun reiste seg, strøk seg inntil kroppen min og bet meg i brystvortene før hun fjernet bindet. Det var Unni som hadde sugd meg sist, for rett imot meg på 5 meters avstand sto Ingrid helt naken. Det vil si helt naken var hun ikke, for hun var påspendt en løspikk, den så helt ekte ut og var sånn normal i størrelsen.

Hun var kjempeflott der hun sto; knapt 40 år, cm høy, med rødt, fyldig og bølgete hår, store bryster som fortsatt struttet og med mørk rødt kraftig hårvekst mellom beina. Jeg har alltid drømt om å se en kvinne pule en annen kvinne, og i min kåte naivitet kom jeg til å si det høyt. Jeg hadde ikke noe valg, jo egentlig kunne jeg protestert, men ville jeg det?

Jeg var kåt, pikken verket etter utløsning, damene var deilige og Ingrid var supersexy med pupper og pikk. Hun kom sakte mot meg og strøk meg lett over naken hud.

Så gikk hun seg bak meg, bet meg forsiktig i nakken og i skuldrene samtidig som hun rispet meg forsiktig med sin skarpe negler. Jeg kikket rett frem mot speilet og så meg selv sammen med disse to sexy damene som på film. Unni satt på huk foran meg og vekslet mellom å kysse pikkhodet og ta det i munnen. Hun brukte den ene hånden på ballene og med den andre stimulerte hun området rundt anus.

Jeg kjente Ingrids hender bevege seg nedover magen min, helt ned til pikken, og hun grep hardt rundt den med begge hender før hun fortsatte over hoftene og rumpeballene og nedover på baksiden av lårene.

Fire hender var nå på oppdagelsesferd på kroppen min, og akkurat nå var alle tjue fingrene i aktivitet rundt pikk, baller og anus. For meg var dette en ny opplevelse, og det var ubeskrivelig deilig å være kveldens dessert. Aldri før hadde lysten vært mer intens enn akkurat nå, og nytelsen ble bare enda større da Ingrid presset pikken inn i meg bakfra. Hun beveget seg ikke mye, hun bare var der og begge damene brukte både fingre og munn på meg.

Jeg kjente at nå var det like før, men like før utløsningen stoppet begge to. Idet håndjern og reimer ble løsnet sier Unni at før jeg får utløsning så ønsker hun at jeg skal slikke henne til orgasme. Hun er kåt og våt, og det tar mindre enn to minutter før hun kommer. Mens orgasmen ennå herjer i kroppen hennes, trenger jeg i et eneste langt støt inn i henne.

Jeg puler henne hardt og fort og kjenner at nå er det ingen makt som kan hindre meg i å fylle henne med sæd. Utløsningen kommer og jeg presser meg hardt inn i henne mens pikken formelig eksploderer.

I samme øyeblikk som jeg brøler ut kjenner jeg noe presse på mot anus. En dildo blir presset hardt inn i meg, og alt jeg tidligere hadde trodd var nytelse bleknet i forhold til denne blandingen av vellyst og smerte. Kombinasjonen av å pule en kvinne og samtidig bli pult av en annen var bare ubeskrivelig. At Unni kom i enda en orgasme merket jeg faktisk ikke.

Utløsningen, nytelsen kombinert med smerten og lyden og duften av to kvinner var bare helt fantastisk. Jeg var våt, svett og slapp, og trengte en dusj. Vi havnet på badet og i dusjen alle tre. Det ble mye sex og lite søvn den natten, og først på søndag formiddag etter å ha sovet hele natt til søndag, forlot jeg huset til.

Det ble bare denne ene gangen med Unni og Ingrid, men forholdet til Bente tok en brå slutt. Jeg vet ikke hvordan hun fikk vite om denne episoden, men en dag sa hun bare at det var slutt; hun kunne ikke leve med at jeg hadde hatt en affære med venninnene hennes. Send din sexnovelle og du er automatisk med i treknigen av et gavekort en verdi av , -i erotiknett's webshop, som deles ut hver maned. Send en novelle Send din sexnovelle og du er automatisk med i treknigen av et gavekort en verdi av , -i erotiknett's webshop, som deles ut hver maned.

nakne fitter lesbiske noveller

Nakne fitter lesbiske noveller -

Hun fortalte meg at hun naknejenter latex bdsm var usikker på seg selv og at hun virkelig trengte noen å snakke nakne fitter lesbiske noveller om det. Vi sa hei til hverandre og hadde en liten samtale om hvordan det gikk. Vi la oss på stranda, vi var alene, jeg la meg, som alltid naken, min venninne også. Hun strakte ut en arm og dyttet borti skulderen hennes til hun våknet. Ida, som hadde vært våken i noen minutter, lå og stirret i taket. Hun fortet seg på med en singlett og gikk ut og åpnet døren og der sto den blonde jenta smilende. Det hadde vært mange gutter ved henne som hadde prøvd å flørte men hadde ikke fått napp med henne. Det var deilig at den ene gangen jeg skulle stå opp klokken 5 om morgnen, så var hun der. Det ble bare denne ene gangen med Unni og Ingrid, men forholdet til Bente tok en brå slutt. Rett før jul i en travel handlegate hørte jeg en stemme som sa navnet mitt. Vi avtalte at jeg skulle hente henne på bussholdeplassen overfor der hvor hun bodde slik at vi kunne snakke sammen ansikt til ansikt. I det hun tok hånda hennes trakk Ania armen til Lise og hun merket at hun satt tett inntil henne. Været var strålende så det var egentlig for bra vær til bare stillinger samleie paradise hotel sex norge bli sittende i ro på terrassen.

0 thoughts on “Nakne fitter lesbiske noveller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *