sms date menssmerter gravid uke 4

Hadde masse el-slim i dager,samt el-tegn,men ingen test slo ut Nå ble det stille gitt.. Sist eg va gravid hadde eg sånne smerter, gjekk liksom og venta på "tanta" men ho utelei gitt..

Eg har mens liknande smerter no, men de er jo 4 dager til "tante" ska komme på besøk, om ho kjem Men eg håpa ho holder seg langt unna El testen slår ut når kroppen forbereder EL, dvs timer før EL. Så du kan godt ha hatt EL selvom du fikk negative tester!

Frustrerende å ikke ha oversikten, jeg vet! Men om noen dager vil en graviditetstest forhåpentligvis gi deg svar [: Dukker mensen opp,så er det ikke noe å lure på Trine85 Når folk sier man har menssmerter i begynnelsen av et svangerskap,hva menes det da?

Da fattet jeg mistanke siden jeg aldri pleide ha mensmurringer før dagen før mensen. Men jeg ble enda mer overbevist da tappen var lukket igjen rett før ikm, det hadde den aldri vært før.

Guttemamma82 , 6 Des Men jeg ble enda mer overbevist da tappen var lukket igjen rett før ikm, det hadde den aldri vært før Så var det den tappen da,Trine.. D] Jeg som aldri har skjønt meg på det der! Føler egentlig at den alltid har vært åpen,jeg.. LilleLavendel , 6 Des Akkurat slik hadde jeg også! Så man nesten ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Hadde det i natt også. Men det er ganske likt på urinveisinfeksjon-smerter,så jeg vet ikke helt Pastella var sikker på at hun hadde UVI, men hun var bare gravid [: Trine82 Pastella var sikker på at hun hadde UVI, men hun var bare gravid [: D]  Litt forskjell på UVI og en spire i magen!

D]   Gratulerer med vel overstått innlegg,Trine! Du må logge inn eller registrere deg for å svare på innlegg her. Pga at jeg bor langt fra nærmeste sykehus og det var fare for store blødninger ble jeg sendt til sykehuset med det samme.

Legen sa den gangen at han visste at underenes tid ikke er forbi. Noen ganger kommer fostere seg igjen etter å ha gått i dvale. Men når kropper først begynner å støtte det fra seg smertene , da er det visst ikke så mye som kan gå bra lenger. Det er at brystene ikke er ømme lenger er også et dårlig tegn. Legene sier også at smerter uten blod er verre enn blod uten smerter.

Så jeg er nok redd du har hatt en SA. Bare rart at smertene ble borte helt. Hos meg ble de bare verre og verre til jeg knapt junne gå noe mer til slutt etter utskrapningen samme dagen var de vekk.

Jeg ville gått til akkutten jeg, dersom de har en UL der du bor ellers egentlig også, for da blir du kanskje henvist til UL for å få sjekket det opp. Jeg er ikke så helt sikker at det nødvendigvis trenger å være en SA du har hatt. Har ikke hatt så mange tegn på graviditet, men er veldig hoven i magen, brått ble den hovenheten borte og jeg fikk mega angst.

Fikk derfor en UL og der konstanterte de at det var liv som bare det. SA har jeg også lest at er forbundet med mer smerter og mer blødning enn det du kvitterer.

Tenk positivt Dizain og be heller om en ekstra UL, for å roe ned.

Sms date menssmerter gravid uke 4 -

Hos meg ble de bare verre og verre til jeg knapt junne gå noe mer til slutt etter utskrapningen samme dagen var de vekk. Mens nå,nå kjenner jeg etter heeele tiden. Linni Meister kom i kjole til 35 kroner. Register a new account. Nå ble det stille gitt. Linaria   Er det noen som har opplevd dette? D]  Litt forskjell på UVI og en spire i magen! AnonymBruker   Dersom du ikke føler det ukomfortabelt selv da på grunn av menssmerter osv. Mange menn tenker, forståelig nok, ikke så ofte på at vi kan ha mensen, og "det passer ikke i kveld" kan misforstås. Report post  ·  5.

Man blir nesten helt skrullete i toppen av å gå og tenke på det liksom.. En annen ting som også irriterer meg,er hvilke dager vi hadde sex på slik at jeg ble gravid sist gang!? Det aner jeg heller ikke.. Hadde vært litt greit å vite så man kanskje kunne "prøvd på samme måte" igjen. Det er vel det sikreste tegnet på om man er fruktbar eller ikke! Ja,jeg testet flere ganger forrige uke,uten noe resultat. Hadde masse el-slim i dager,samt el-tegn,men ingen test slo ut Nå ble det stille gitt..

Sist eg va gravid hadde eg sånne smerter, gjekk liksom og venta på "tanta" men ho utelei gitt.. Eg har mens liknande smerter no, men de er jo 4 dager til "tante" ska komme på besøk, om ho kjem Men eg håpa ho holder seg langt unna El testen slår ut når kroppen forbereder EL, dvs timer før EL. Så du kan godt ha hatt EL selvom du fikk negative tester! Frustrerende å ikke ha oversikten, jeg vet! Men om noen dager vil en graviditetstest forhåpentligvis gi deg svar [: Dukker mensen opp,så er det ikke noe å lure på Trine85 Når folk sier man har menssmerter i begynnelsen av et svangerskap,hva menes det da?

Da fattet jeg mistanke siden jeg aldri pleide ha mensmurringer før dagen før mensen. Men jeg ble enda mer overbevist da tappen var lukket igjen rett før ikm, det hadde den aldri vært før.

Guttemamma82 , 6 Des Men jeg ble enda mer overbevist da tappen var lukket igjen rett før ikm, det hadde den aldri vært før Så var det den tappen da,Trine..

D] Jeg som aldri har skjønt meg på det der! Føler egentlig at den alltid har vært åpen,jeg.. LilleLavendel , 6 Des Akkurat slik hadde jeg også! Så man nesten ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Hadde det i natt også. Vi vet at dere har mensen. Er ikke noe du trenger å være flau over eller skjule. Når du sier "passer ikke", så er det som Linaria sier ovenfor, det kan tolkes at du trekker deg i siste liten.

Det virker som du ikke er fremmed for å ha sex med ham. Du kan jo si det på en pirrende måte. I dag har jeg mensen, men jeg får kanskje lov å kose litt med deg allikevel? Jeg ville ha sagt det i en ikke-seksuell setting. Jeg sa det direke til han jeg datet,for han begynte med en gang jeg kom hjem til han og snakke om at han hadde lyst på meg. Stemningen sank kanskje litt da jeg fortalte det,men vi endte likevel med å ha sex og han slikket meg også med tampong.

Det er ikke så nasty å ha sex under mensen. Dersom du ikke føler det ukomfortabelt selv da på grunn av menssmerter osv. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Singelliv og dating Hvordan fortelle han at jeg har mensen?

Sign in to follow this    Followers 0. Hvordan fortelle han at jeg har mensen? AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted August 12, Jeg synes det er kleint å si i fra på forhånd, for mensen er jo noe alle jenter har innimellom. Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Summer lady   Report post  ·  3. Posted August 13, Linaria   Report post  ·  4. Report post  ·  5. Guest Uchiha Madbrah   0 0.

sms date menssmerter gravid uke 4

0 thoughts on “Sms date menssmerter gravid uke 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *